Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Tüm Personelimize ve Öğrencilerimize Ücretsiz Microsoft Akademik Portal

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak Microsoft ile yaptığımız anlaşma ile bütün öğrencilerimize ve bütün personelimize kullanabilecekleri Microsoft ürünleri için bir portal oluşturmuş bulunmaktayız.

Bu anlaşma ile birlikte öğrencilerimizin ve personelimizin kullanabileceği Microsoft ürünlerine ücretsiz olarak erişim sağlayarak (kurum dışındaki veya şahsi bilgisayarlarında) kurulumlarını gerçekleştirebileceklerdir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hesabınızın oluşturulduğuna dair bir elektronik posta aldıktan sonra tek yapmanız gereken , gelen elektronik postadaki linke tıklayarak hesabınız için bir parola oluşturup hesabınızı aktif hale getirmek.

Lütfen bu portalın, yalnızca akademik kurumumuz ile Microsoft arasında yapılmış bir anlaşma gereğince kullanımınıza açıldığına dikkat edin.

Bu portal ile Microsoft İşletim sistemleri, sunucu yazılımları, uygulamaları gibi ürünlerin de lisanslarına sahip olmuş olacaksınız.