Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2019

Bilgi güvenliğinde geldiğimiz nokta !

Siber güvenlik ve bilgi güvenliği alanındaki 20 yıllık bilgi birikimi ve tecrübelerini birleştirerek, tüm kamu ve özel kuruluşların bilgi güvenliği konusundaki ihtiyaçlarında yurt dışı bağlılığını ortadan kaldırmayı hedefleyerek kurduğumuz şirketimiz 6. yılına başarılar ile ulaştı.

Sahip olduğu bilgi birikimi ve yetenekleri sayesinde geleceği önceden inşaa ederek ortaya koyduğumuz çalışmalarla Türkiye’nin 81 iline ve Dünya’nın 3 kıtasına ulaşarak Türk Mühendisliği’nin ve Türk Malı’nın kalitesini gözler önüne sermenin onur ve mutluluğunu yaşadık.

Savunma Sanayii Başkanlığı öncülüğünde ilgili tüm kamu kurum/kuruluşları, özel sektör ve akademi temsilcilerinin katkılarıyla temelleri atılan ve ülkemizde siber güvenlik ekosisteminin geliştirilmesi amacıyla kurulan Siber Güvenlik Kümelenmesi'ne dahil edildik.

Gerçekleştirdiğimiz fuar ziyaretleri ile sadece ülkemizdeki kuruluşların değil, ülke sınırlarını da aşarak dünyanın farklı noktalarındaki ihtiyaçlara çözüm olduk.

Üniversite ve kamu kurumlarında gerçekleştirdiğimiz ücretsiz farkındalık eğitimleri ile kullanıcıları bilinçlendirdik.

Ürettiğimiz ürün ve gerçekleştirdiğimiz hizmet çalışmaları ile yerli üretici olmanın gururunu yaşadık.

Büyüyen ekibimiz ve genişleyen bayi ağımız ile Türkiye'nin 81 iline ulaştık.