15 Mayıs 2020

Gösterim: 10119

Üniversitemizin Microsoft 365 Üyeliği

Microsoft Office 365

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Microsoft Türkiye işbirliğiyle, tüm öğrenciler, idari ve akademik çalışanlar ücretsiz olarak Office 365 platformundan yararlanabiliyor.

Office 365 ile Word OnlineExcel OnlinePowerPoint OnlineOneNote Online, Teams ve OneDrive sürünlerini bulut üzerinde, dilediğiniz her yerden ve bilgisayardan kullanabilirsiniz.

İlk kayıt olmak için TIKLAYINIZ... Üniversitemizin size vermiş olduğu mail adresinizi kullanarak kayıt olabilirsiniz.

portal.office.com adresinden BANÜ hesabınızla giriş yaparak hemen kullanmaya başlayabilir, bulutta yer alan uygulamada hazırladığınız belgeleri paylaşabilir, internet üzerinden görüntüleyebilir ya da başka kullanıcılarla birlikte aynı belge üzerinde çalışabilirsiniz.

Bulut hizmetinin yanında, yine portal.office.com adresine girerek Mac ya da Windows ile çalışan 5 farklı cihaz (tablet ya da telefonlarınıza da!) uygulamayı indirebilirsiniz. Lisans anlaşmasının üniversite hayatınızı kapsadığını ve mezun olmanız ya da ayrılmanız durumunda sona ereceğini hatırlatmak isteriz.

Microsoft Office 365 hizmetleriyle ilgili daha çok bilgi için support.office.com adresine başvurabilirsiniz.