Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2022

Gösterim: 29668

Üniversitemizin Microsoft 365 Üyeliği

Microsoft Office 365

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Microsoft Türkiye işbirliğiyle, tüm öğrenciler, idari ve akademik çalışanlar ücretsiz olarak Office 365 platformundan yararlanabiliyor.

Office 365 ile Word OnlineExcel OnlinePowerPoint OnlineOneNote Online, Teams ve OneDrive sürünlerini bulut üzerinde, dilediğiniz her yerden ve bilgisayardan kullanabilirsiniz.

Microsoft Office 365 Lisans talebi için lütfen tıklayınız.

Talebinizi yaptıktan sonra portal.office.com adresinden BANÜ hesabınızla giriş yaparak hemen kullanmaya başlayabilir, bulutta yer alan uygulamada hazırladığınız belgeleri paylaşabilir, internet üzerinden görüntüleyebilir ya da başka kullanıcılarla birlikte aynı belge üzerinde çalışabilirsiniz. Kullanıcı adınız ve parolanız üniversitenin size vermiş olduğu mail adresleri ve parolalarıdır.

Bulut hizmetinin yanında, yine portal.office.com adresine girerek Mac ya da Windows ile çalışan 5 farklı cihaz (tablet ya da telefonlarınıza da!) uygulamayı indirebilirsiniz. Lisans anlaşmasının üniversite hayatınızı kapsadığını ve mezun olmanız ya da ayrılmanız durumunda sona ereceğini hatırlatmak isteriz.

Microsoft Office 365 hizmetleriyle ilgili daha çok bilgi için support.office.com adresine başvurabilirsiniz.